Pekka Pakarainen

Erektiovaikeudet

Impotenssi tarkoittaa kyvyttömyyttä yhdyntään. Potenssi eli impotenssin vastakohta tarkoittaa yhdyntäkykyä (ei kykenemättömyyttä seksiin). Erektiovaikeudet harvoin johtuu elimellisistä syistä! Toiset kokevat kärsivänsä ennenaikaisesta siemensyöksystä kun taas toiset muista ongelmista, esimerkiksi suorituspaineista ja niiden aiheuttamista jännityksistä. Nuorilla aikuisilla sukupuolikykyyn johtuvat häiriöt johtuvat yleensä jännityksestä tai epäonnistumisen pelosta. Alkoholimäärän liiallinen nauttiminen voi heikentää erektiota, mutta toisinaan alkoholi poistaa suorituspaineita, jolloin erektio saattaa parantua.

Tupakoiminen, liiallinen univelka, erilaiset elämäntilanteeseen liittyvät kriisit ja stressi voivat olla myös erektiohäiriöiden takana. Erektiohäiriöiden syy saattaa löytyä myös yksittäisestä vastenmielisestä kokemuksesta tai epäonnistuneesta yhdyntätilanteesta. Sukupuolikykyyn liittyvät häiriöt aiheuttavat usein vetäytymistä kokonaan sukupuolisesta kanssakäymisestä. Ongelma pahenee itsestään, ellei sitä hoideta tavalla taikka toisella kuntoon. Miehillä seksuaalinen aktiviteetti vaihtelee iän mukaan. Seksuaalinen kiinnostus ja halu alkaa murrosiässä ja heikkenee vanhemmalle iälle tultaessa. Joillakin henkilöillä erektiohäiriöitä ei esiinny koko elämänkaaren aikana. Erektiolääkkeiden liiallinen ja tarpeeton käyttö johtaa helposti psyykkiseen lääkeriippuvuuteen. Psyykkinen lääkeriippuvuus voidaan myös hoitaa hypnoosin avulla, mutta se saattaa joskus vaatia enemmän hypnoosi-istuntoja.

Mistä tietää onko erektiohäiriö fyysinen vai psyykkinen ?

Itsetyydytys on yleisin seksuaalisen toiminnan muoto kaikilla miehillä. Mikäli erektio tulee yöunien aikana tai masturboiden hyvin on silloin erektiohäiriöiden syy psyykkisellä puolella. Erektiohäiriöitä voi esiintyä myös yhdyntätilanteeseen liittyvän paikan suhteen. Mikäli yhdyntä tapahtuu sellaisessa paikassa, johon liittyy voimakkaita alitajuisia tunneilmeitä ja muistikuvia, saatta erektio hävitä hetkellisesti jopa kokonaan.

Useissa tapauksissa avioeron läpi käyneet eivät kykene yhdyntään samassa sängyssä, huoneessa, tai samassa huoneistossa, jossa ovat harrastaneet seksiä entisen partnerinsa kanssa. Tällaisista alitajuisista ongelmista voidaan vapautua i ammattitaitoisen hypnotisoijan suorittamalla hypnoosiohjauksella.

Henkisen puolen erektiohäiriöihin liittyviä syitä:

- Liiallinen väsymys, univelka tai tilanteeseen liittyvä kiire
- Alitajuiset jännitykset ja suorituspaineet
- Epämiellyttävä tai vastenmielinen yhdyntäkokemus
- Insestin kohteeksi nuorena joutuminen
- Kokemattomuus ja epävarmuus
- Kumppanin taholta tapahtuva painostaminen
- Uuteen parisuhteeseen odotukset
- Entiseen suhteeseen liittyvät mielikuvat ja muistot
- Uskonto tai ankara kotikasvatus
- Peniksen kokoon liittyvä alemmuuden tunne
- Epämiellyttävät yhdyntäasennot
- Sosiaalisten tilanteiden pelko ja ujous
- Seksikumppanin ikäeroon liittyvät seikat
- Itsetarkkailu ja pelko liian ennenaikaisesta laukeamisesta
- Pelko yllätetyksi tulemisesta
- Pelko äänien kuulumisesta esimerkiksi naapuriin
- Pettymykset tai muut tunteelliset tekijät
- Seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvä epävarmuus
- Mustasukkaisuus tai jokin muu tekijä

Hypnoosilla tapahtuva valmennus

. Henkisistä syistä johtuvat suorituspaineet
Kolmesta - kuuteen vastaanottokäyntiä. Hypnoosi-istunnot on hyvä olla viikon välein toisistaan. Ensimmäisen hypnoosi-istunnon yhteydessä asiakas saa mukaansa 40 minuutin pituisen CD- hypnoosiäänitteen, jota tulee kuunnella alkuun neljä -viisi kertaa viikossa. Ensimmäinen hypnoosivalmennus kestää yleensä yksi - kaksi tuntia ja jatkossa valmennukset kestävät keskimäärin 45 minuuttia. Hypnoosiohjauksella kasvatetaan rohkeutta ja itseluottamusta, sekä luodaan onnistumisen mielikuvia. Hypnoosivalmennuksen aikana huomioidaan myös muut seikat kuten mahdolliset sosiaalisten tilanteiden pelot ja muut jännitykset. Lisäksi voidaan huomioon ottaa erilaisia vääristyneitä tapatottumuksia, kuten tupakointi vääristyneet ruokailutottumukset.

. Ennenaikainen laukeaminen

Kolmesta - viiteen hypnoosivalmennusta. Hypnoosi-istunnot tulisi olla noin viikon välein toisistaan. Ensimmäisen valmennuksen yhteydessä asiakas saa mukaansa 40 minuutin mittaisen hypnoosi-CD levyn, jota asiakas kuuntelee ensimmäisinä viikkoina 4 - 5 kertaa viikon aikana. Ensimmäinen valmennuskerta kestää yksi - kaksi tuntia ja myöhemmät keskimäärin 45 minuuttia. Hypnoosiohjauksella kasvatetaan itsevarmuutta, rohkeutta ja itseluottamusta omiin kykyihin, sekä luodaan yhdyntöihin liittyviä onnistumisen mielikuvia. Valmennuksen aikana voidaan huomioida myös mahdollisia muita jännityksiä ja vääristyneitä tapatottumuksia.

Onko ongelman itsehoitoon olemassa mitään hypnoosiäänitettä ?

Kyllä on ja äänitteen tilaussivulle pääset yhteystiedot sivulta.


Onnistu seksissä Hypnoosiäänite


Onnistu seksissä Hypnoosi -CDItsehoitoäänite - Hypnoosi -CD
Äänitteen kesto noin 45 minuuttia
Tekijänoikeudet Pekka Pakarainen
Valmistusvuosi 2009
Hinta 50 € + postikulut 6 €
Yhteensä 56 Euroa

Onnistu seksissä hypnoosiäänite kasvattaa itsevarmuutta, aktiivisuutta ja yhdyntään liittyvää suorituskykyä. Äänitteen säännöllinen kuuntelu poistaa tehokkaasti henkisistä syistä johtuvia jännitteitä ja epäonnistumisen pelkoa, sekä tsetarkkailua. Äänitteen suggestologinen ohjelma vahvistaa luottamusta omiin kykyihisi. Tällöin hermostuneisuus, epävarmuus ja henkisistä syistä johtuvat suorituspaineet menettävät merkityksensä. Äänitteen avulla opit hallitsemaan itseäsi ja voit kokea yhdyntätilanteet mielekkäinä ja hyvinä kokemuksina.

Kaikki hypnoosiäänitteet lähetetään huomiota herättämättä, suljetussa ja sinetöidyssä postilähetyksessä, eikä lähetysten sisältö pääse postin henkilökunnan, eikä kenenkään muun ulkopuolisen tietoon.

Takaisin sivun alkuun